Jdi na obsah Jdi na menu
 


30.9.2006 Podzimní pochod se psy

Fotky z této akce

Je sobota a scházíme se na cvičáku. V 9:00 vyrážíme - počasí nám přeje, na to že je podzim, tak je slunečno a krásných 20°C. Sešlo se nás hodně - i pejsků. Bylo jich 21 různých ras i voříšci, sjeli se lidé z celé republiky. Nejvzdálenější účastník přijel až z Ostravy. 3 přijeli z Brna, 2 z Kutné Hory a Cibulka z Prahy. Lidí se sešlo 36. Účast byla úžasná, ani jsme to nečekali, ale jsme rádi, že se začínáme proslavovat po celé republice. Po cestě probíhaly soutěže ve kterých se ukázaly naše znalosti a vědomosti:

Poznávání plemen psů - na obrázku - znalost byla úžasná. Zdravověda - zde účastníci museli ukázat, jak umí dát první pomoc při úrazech, jak u lidí, tak svým čtyřnohým miláčkům, např. krvácení z ran, zlomeniny, uštknutí hadem... Hod šiškou na cíl - sranda soutěž, při které se všichni nasmáli. Překonávání překážek - zde se ukázala zdatnost lidí i pejsků. Překonávaly se např. přeskok přes kládu, příkop, chůze po kmeni, úzké lávce.

Všichni dostali za odměnu pytlíček dobrot s diplomy. Všem se to opravdu líbilo a přislíbili účast na dalším ročníku. I já musím napsat, že to bylo úžasný a moc se nám to líbilo!

Obrazek