Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kronika rok 2008

Soupis členů na rok 2008

Výbor: Ing. Zdena Mlejnková (předseda), Glásková Eva (místopředseda), Marie Francová (hospodář, výcvikář), Hana Matějková (pokladník, hospodář), Lenka Vaňková (kronikář), Roman Štěch (člen výboru), Procházka Milan (revizor), Řežábková Pavlína (revizor)

Členové: Běliková Marie, Březinová Daniela, Dvořáková Petra, Hanusová Inka, Hřebecký Milan, Jaroš Zdeněk, Kantorová Hana, Marková Věra, Mynář Jaroslav, Procházka Milan, Pudil Pavel, Řežábková Pavlína, Štěch Milan, Strnadová Michaela, Šneltzer Jan, Šťástková Petra, Štěch Roman, Vaněk Jiří, Vašek Karel, Vejvarová Diana

Leden 2008

Hotel Komorník nám poskytl salonek, kde se konala výroční schůze dne 18.1.2008. sešli jsme se v hojném počtu i s pozvanými hosty. Probralo se hodně věcí a zrekapituloval se uplynulý rok. Pro hlasování bylo přítomno 16 členů a 1 člen udělil plnou moc, omluvilo se 5 členů.

1)Hlasování o výboru – 17 pro, 0 proti, 0 zdržení

2) Hlasování o revizorech - 17 pro, 0 proti, 0 zdržení

3) Třem členům byl vydán členský průkaz

4) Odhlasovalo se navýšení příspěvku. Dospělí 300,- Kč a děti 150,- Kč

5) Schváleno 10 brigádnických hodin za rok, člen, který tento počet hodin neodpracuje, zaplatí 50,- Kč do pokladny klubu

6) Liga MSKS byla jednoznačně schválena pro reprezentaci KK Strmilov

7) Zavedení evidenčních listů

8) Schváleno pro letní návštěvníky výcviku 1 hodina zdarma, 5 návštěv 100,- Kč

9) Rozdělení výcviku: 13-14 štěňata, 14-15 dorost, 15-16 liga

10) Jednoznačně schváleno doživotní členství jedné ze zakladatelek paní ing. Mlejnkové Zdeně

Další členská schůze se bude konat v 1 týdnu června 2008.

Únor 2008

Uběhl další měsíc a máme únor, poslední zimní měsíc. Počasí nám přeje, tak s pejsky pracujeme naplno. Těší nás, že není sníh a můžeme pomalu pracovat na naší klubovně. Dá nám moc a moc práce. I kotce na odkládání psů je třeba dodělat. Někdy ani nevím, co dříve. My se ale nevzdáme a náš výkonný člen Milan pracuje až příliš. Za to mu moc a moc děkujeme. Další novinkou je, že skončila členka Lea Čechová. Důvody neznám, ani po nich pátrat nebudu. Je to každého osobní věc. Doufám, že ji nebude následovat více členů. Myslím si, že mezi námi není tak zle. Dokonce máme i veselo. Jsme přeci lidi, abychom se domluvili. Ale co, dále se tím nebudeme zabývat, máme dost a dost své práce a zlé se rychle zapomene.

Březen 2008

Přišlo jako, rozkvetly první květinky a nám pomalu růžoví líčka, což nám vlévá novou sílu do našich zimou unavených těl. Ožívají i naši pejsci. Cvičí s větším elánem a radostí. Také nám přibývá práce, dovezli nám prkna a jiný materiál, tak se pracuje na plné obrátky. Milan stlouká krov a ještě stihne cvičit svoje pejsky. Upřímně ho obdivuji a žasnu, co zvládne. Tak jsme se s paní Francovou domluvily, že mu odpustíme poplatek na tento rok, je to spravedlivé. Také pomalu připravujeme naši jarní procházku, která se koná v dubnu. Chceme mít všechno připravené, aby nám to klaplo. Nechceme nechat nic náhodě. Věřím, že se nás sejde hodně. Každá akce si vyžaduje své. Chci popřát všem veselé Velikonoce a bohatou pomlázku a málo jelit a újmy na zdraví.

Duben 2008

Máme měsíc duben, apríla. Je to doba šprýmů a doba smíchu. Pro nás je to doba velkých příprav, vždyť naše datum se blíží a chceme, aby vše klaplo. 25. dubna jsem já a Maruš, Pavlínka a Milan vzali nastříhaný krepový papír a šli vyznačit trasu. Letos bude opravdu změna, trasa povede kolem Hejtmana. Chodit každý rok stejnou cestou je nuda, změna je život a přináší i radost

26.4.2008 – 5. ročník jarní procházky se psy

Je sobota 8:00 ráno. Scházíme se na cvičáku, odkud se vychází. Lidé a pejsci se pomalu schází a seznamují se. My probíráme, kdo pochod povede a kdo bude uzavírat řadu. V 9:00 je vše připraveno a Lenka Vaňková se synem Jirkou a Maruš Bělíků vycházejí v čele a vedou celou řadu. Uzavírá to Maruš Franců a Pavlínka, aby se nám nikdo neztratil. Těší mě, že mezi všemi vládne humor a veselí. Nikdo se nemračí, i když pomalu cítíme vodu v botách, protože nám drobounce prší. My ale věříme, že se sluníčko ukáže a zahřeje nás svými paprsky. Po přechodu strouhy a hlavní silnice nás čekala první zastávka, kde se soutěžilo v lukostřelbě a poslušnosti pejsků. Cesta pokračovala kolem bunkru a k rybníku Hejtman. Zde nás čekala spletitá cesta mezi stromy, dřevěná lávka a zase stromy. Když jsme se propletli, tak nás čekala pěkná cesta lesem a další zastávka u Milana, který si postavil před domem překážky pro pejsky. Zde si mohli všichni vyzkoušet zdatnost svých čtyřnohých přátel. Dál se šlo z Budkova na Střížovice. V restauraci ve Střížovicích nás čekal odpočinek a občerstvení. Seděli jsme venku, kde nám připravili stoly a lavice. Také jsme rozdali vědomostní testy, jeden ze zdravovědy a druhý, který se týkal filmů s psí tématikou. Pak se prošli Střížovice a opět k rybníku Hejtman, kde se naši pejsci řádně vyřádili. Dokonce se i vykoupali. Dál se šlo přes pole a louku na vlčickou silnici, po které jsme šli na Strmilov a zpět na cvičák. I po takto namáhavé cestě stále vládl humor. Někteří už leží na trávě a nabírají síly, sluníčko už svítí a je příjemně. Když se vše sečetlo a spočítalo, tak jsem rozdali ceny a diplomy. Každý si odnesl upomínkovou tašku. Sešlo se 42 lidí a 30 pejsků. Už teď se těšíme na další ročník a doufáme, že všechny mile překvapíme. Plánujeme zase jinou trasu. Takže za rok nashledanou a kynologii zdar.

Květen 2008

Naši sponzoři:

Červen 2008

Červenec 2008

Srpen 2008

Září 2008

Říjen 20087

Listopad 2008

Prosinec 2008