Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní pochod se psy 25.4.2009

Fotky z akce

Již před 9 hodinou, na kterou byl ohlášen začátek pochodu, se začali trousit první výletníci. Všechny účastníky čekalo zapsání a kontrola očkovacího průkazu a když bylo vše dokonáno, následovalo společné focení a pak už jsme všichni společně vyrazili na trať. Celkem se sešlo 36 pejsků a 64 lidí, což je opravdu úctyhodná účast a všem výletníkům za ni chceme poděkovat.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cesta vedla převážně lesem a přes louky, takže pejsci měli dost čmuchání a nestihli dělat lumpárny. Po cestě byly hlavně pro děti připraveny různé soutěže, ale nechali se do nich zlákat i někteří dospěláci.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ještě jsme překonali pár přírodních nástrah a pak se usadili na guláš v místní hospůdce. Chvíli k občerstvení využili nejen lidští výletníci, ale i ti psí.

Obrazek

Obrazek

Po příchodu zpět na kynologické cvičiště ve Strmilově obdržel každý účastník pochodu upomínkový list na dnešní akci, granulky pro svého psíka a časopis o zvířatech a pak nastal čas odpočinku a rozloučení.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A opět malá rekapitulace.

Pejsci se pochodu účastnili v tomto složení – 13 kříženců, 3 labradorští retrívři, 2 beaglové, 2 malamuti, 2 shi-tzu, 2 boxeři, 1 erdelteriér, 1 jorkšírský teriér, 1 knírač, 1 trpasličí pinč, 1 hovawart, 1 německý ovčák, 1 trpasličí špic, 1 bordeauxská doga, 1 pitbulteriér, 1 stafordšírský teriér, 1 špringršpaněl, 1 australský honácký pes.